У сина адміністратора програми “Сніданок з 1+1” Алли Мазур рецидив: команда 1+1 просить допомоги грошима

Син адміністратора програми "Завтрак з 1+1" Алли Мазур, який останні 4 роки лікується від небезпечної недуги, зараз у тяжкому стані. Йому потрібна операція, вартість якої – 30 тисяч доларів. Уся команда телеканалу 1+1 просить допомоги.

Відео зі зверненням телеведучого Руслана Сенічкіна було опубліковано на сторінці “Завтрак з 1+1” в Інстаграм. Там телеведучий звертається до всіх небайдужих допомогти хоча б маленькою сумою, щоб молодий хлопець зміг жити нормальним життям.

“Чотири з половиною роки виснажливої боротьби за життя. Такий шлях уже пройшов Антон Мазур – син нашої колеги Алли Мазур, який працює адміністратором програми. У хлопця – гострий лімфобластний лейкоз. Завдяки допомозі небайдужих він уже пройшов кілька курсів дорогої хіміотерапії та операцію з пересадки мозку у клініці в Туреччині. Ми всі вірили, що хвороба назавжди відійшла”, – сказано у прес-службі телеканалу.

Проте очікування не виправдалися, і у Антона Мазура стався рецидив. Лікарі констатували, що хлопцеві потрібна термінова пересадка кісткового мозку та хіміотерапія. Терапія сама по собі коштує великих грошей – 30 тисяч доларів. Не кажучи вже про операцію, яку також потрібно зробити якнайшвидше.

Реквізити для допомоги синові адміністратора програми “Сніданок з 1+1” Алли Мазур

  • Монобанк: 5375 4141 2072 9990
  • Приватбанк: 4731 2191 2236 7083

Обидві карти належать Мазур Аллі Володимирівні, мамі.

Руслан Сенічкін розповів, що хлопцю зараз лише 23 роки. Страшний діагноз йому поставили відразу після закінчення школи, і за останні чотири роки він не бачив нічого, крім стін лікарні. Телеведучий просить усіх небайдужих подарувати хлопцеві шанс на життя.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.