Полякова розповіла, як жила за часів бідності

Оля Полякова – сьогодні красива, багата та знаменита. А був час, коли грошей у сім'ї ледь вистачало на базові потреби. А при цьому доводилося щороку платити 7,5 тис. євро за навчання старшої доньки у французькій школі.

Оля розповіла, що колись справи її чоловіка, фінансиста Вадима пішли на спад. Його запасів вистачало, щоб сім’я прожила ще кілька років, але раптово все закінчилося. Оля більше не могла вести розгульне життя і змушена була взяти частину обов’язків із забезпечення сім’ї на себе.

“У нас не було розмови про те, щоб: “Дітко, давай ти бери на себе!”. Він мені сказав – я не можу далі це тягнути. Тобто ми повинні від чогось відмовитися. Ми маємо щось зробити, щоб оптимізувати наші витрати”, – скаржиться Оля Полякова.

І каже, що “це був капець”. Вона не пам’ятає, як пережила період безгрошів’я.

Оля Полякова

“Єдине, що я пам’ятаю – це було неймовірним стусаном під мій зад”, – сказала Оля.

Оля Полякова розповіла, що після цього вона пішла на ТБ.

“Я ходила скрізь, я лізла у все шоу. Мені ніде не платили, але я скрізь працювала, щоб бути хоча б на увазі. Щоб хоча б тисячу доларів мені заплатили за якесь відання. Щоб хоча б за знання мені заплатили якісь -то копійки”, – розповіла Оля Полякова, згадуючи ті часи.

Полякова розповіла, що коли її небідний чоловік мав проблеми з грошима, вона навіть і не думала розвернутися, грюкнути дверима і піти до когось багатого.

Аргументувала свою позицію так: “Тому що він же мій найближчий друг. Як можна кинути друга в біді? Мене це не розчарувало, не відвернуло. По-перше, я оптимістка, і мені здавалося, що це все ненадовго”.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.