Як Андрій Малахов виглядав 20 років тому? Худенький і кучерявий

Телеведучий Андрій Малахов на сцені вже багато років. За роки становлення його на телебаченні багато що змінилося — і постать Андрія, і його специфікація передач, і навіть погляд.

49-річний телеведучий Андрій Малахов вирішив поринути у теплі спогади і знайшов у своїх архівах знімок двадцятирічної давнини. На фото ще зовсім юний телеведучий, у якого попереду така сліпуча кар’єра, сфотографувався поряд із камерою, яка, очевидно, щойно перестала його знімати.

Відомо, що вперше Малахов потрапив “на телек” далекого 1992 року, коли готував сюжети для недільної програми. І хто ж знав, що саме цей талановитий і дуже перспективний молодик стане вести програми “Велике прання”, “Доброго ранку”, “Прямий ефір”, “Нехай говорять” та своє особисте авторське шоу в прайм-таймі “Вечір із Андрієм Малаховим”.

Андрій Малахов 20 років тому
Андрій Малахов 20 років тому
Андрій Малахов зараз
Андрій Малахов зараз

“Різниця між цими фото – 20 років! Знайдіть 20 відмінностей! Ракурси збіглися випадково, а тепер за цими фотографіями можна відстежити, як змінююся не тільки я, а й телевізійні камери”, – уточнив зірка всіх російських телеканалів Андрій Малахов.

Те, що він так довго сяє на телеекранах, не дивно. Адже чоловік, ще менш відомий, уже горів своєю професією. Тож сьогодні йому вірять мільйони телеглядачів. Саме вони з нетерпінням щодня чекають на вихід програм за участю Малахова.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.