“З дитинства вчили включати мізки та ворушити булками”: Поплавський прокоментував свій успіх

Один із найвідоміших українських ректорів Михайло Поплавський прокоментував свій успіх.

У нещодавньому інтерв’ю програмі “Кава з перцем” на телеканалі “Україна” Михайло Поплавський розповів, як це бути людиною-брендом. Найодіозніший ректор країни сказав, що з дитинства не підозрював про такий колосальний майбутній успіх. Але зізнається — працював для цього справді дуже багато. І до праці його привчили змалку.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

“Я хочу сказати, у моїх батьків перша дитина померла, друга, я була третьою. Мене вже і через вікно передавали, і священикам, і на дорозі ось ці всі звичаї. Я був таким, як сказати, мазунчиком, везунчиком. Тому що дідусь і бабуся давали вареники, але мені дід говорив на такій олійниці збивати олію, і якщо я не робив, мені їсти не давали… Мене з дитинства вчили самостійно заробляти, включати мізки, ворушити булками, і заробляти.У мене понад 70 торгових знаків запатентовано “, – розповів Михайло Поплавський у своєму інтерв’ю.

Нині Михайло Поплавський отримує добрі відсотки від запатентованих торгових марок. Також він є автором власного ТікТок-блогу, отримує зарплату ректора, крім того, часто виступає гостем на світських заходах України. Це забезпечує йому досить заможну старість, яку можуть лише мріяти люди його віку.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.