Віра Брежнєва розповіла, як пережила смерть батька

Віра Брежнєва народилася в Україні. Вона мала класичну радянську сім'ю з устроєм патріархату — у сім'ї, де була мама і чотири дочки, саме батько був годувальником і відповідав за дисципліну.

Віра Брежнєва зізнається, мама для неї завжди була такою собі подружкою, а от тато був людиною, яка тягне на собі сім’ю, та відповідає за дисципліну. Незважаючи на те, що у багатодітній родині завжди було складно з грошима, дівчатка ніколи не голодували. Хоча Віра і зізнається, іноді часи були такими тяжкими, саме через такі часи їй довелося працювати вже в 11 років.

Проте всі дівчатка дуже любили свого тата. Батько мав важкий діагноз — діабет. Через це у 2014 році йому ампутували ногу, а роком пізніше, у 2015 році, його не стало. Чоловікові на час смерті був 61 рік.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Для Віри Брежнєвої смерть отця Віктора стала дуже важкою подією, з якої жінка довго виходила морально.

“Він тут у Києві похований у нас, і ми провідуємо його там”, – зізнається Віра Брежнєва.

Артистка каже — рада, що батько зміг побачити онучок, її дочок Сару та Соню, а також радіє, що батько застав становлення своєї улюбленої доньки на сцені суперпопулярних людей.

Проте Віра так і не встигла вийти заміж гарно. Мріяла, щоб її тато Віктор вивів наречену у весільній сукні до вівтаря та передав її чоловікові. Однак у Брежнєвої подібних весіль раніше не було, тому вона дуже шкодує.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.