Як Оля Полякова стала главою сім’ї і чому вона лає свого чоловіка – інтерв’ю

Нещодавно Оля Полякова записала шоу зі своєю колегою та подругою Машею Єфросініною. Там обидві знамениті жінки вразили одкровеннями.

Українська співачка Оля Полякова, незважаючи на свою жіночність на сцені, сильна та впевнена у собі по життю. Саме ці якості допомогли їй вибитися в люди, адже мало хто знає, але довгі роки ця зірка знімала кліпи та писала пісні, які ніхто не слухав. Їй довелося пережити бідність, знімати кліпи в кредит, а зараз вона є затребуваною співачкою країни і літає відпочивати на найдорожчі курорти світу. Як їй це вдалося, а також як виглядає чоловік Олі Полякової? Яку роль він відіграв у її кар’єрі і як йому вдається уживатися з такою сильною та впевненою у собі леді?

Оля Полякова в Одесі
Оля Полякова в Одесі

Колись чоловік Олі сварив грошима ліворуч і праворуч, а тепер живе за гроші своєї дружини. Так продовжується вже близько п’яти років.

З початку нульових чоловік Полякова працював фінансистом — проводив серйозні фінансові операції для великих українських бізнесів, і отримував за це чималі гроші. Проте колись вони закінчилися. Переломною у його кар’єрі стала фінансова криза 2008 року. Коли заробітки припинилися, родина Полякових жила на заощадження. Проте ніхто не поспішав працювати.

І коли відкладені гроші закінчилися, не було чим платити за школу старшої дочки Маші, довелося звільняти водія, Оля вирішила взяти ініціативу щодо забезпечення сімейства на себе. Щоправда, досвіду в неї було ще дуже мало.

Майбутня телезірка не залишала спроб підкорити сцену і зважилася навіть зняти кліп на нову пісню в борг. Хоча знала, що до цього її творчість не те, що не приносило дохід, а навіть не виводило в нуль вкладені в нього витрати.

“І тут я зрозуміла, в якийсь момент, а кар’єри моєї ще не було. Тобто я щось робила останнім часом, але це не приносило жодних грошей. І тут я зрозуміла, що мені далі нема звідки брати”. , – зізнається Оля.

Полякова зайняла 26 тисяч доларів у партнера свого чоловіка з бізнесу. То був досить ризикований крок, адже якби ідея прогоріла, то гроші не було б звідки віддавати. Так народилася всім відома пісня Шлепки, без якої досі не обходиться жоден концерт суперблондинки.

Напрочуд, кліп вистрілив і став приносити величезні прибутки. Так і розпочалася кар’єра Олі. Тим часом її чоловік так і не зумів ніде себе реалізувати, та й з новим бізнесом все ніяк не виходило. А Оля вже звикла до розкоші та дорогих мальдівських готелів у вихідні. Звісно, у програмі з Машею Єфросініною співачка натякнула — лаються з приводу грошей і досі. Однак останнім часом її чоловік Вадим все ж таки почав приносити гроші в будинок, пробуючи відродити колишню кар’єру фінансиста.

А як ви вважаєте, хто має заробляти більше — чоловік чи жінка, і чи це відіграє велику роль у відносинах?

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?