Зірка ТПМУ Віка Маре розповіла, як працювала офіціанткою у Поплавського

Не секрет, що Михайло Поплавський ще з початку нульових мав деякі заклади громадського харчування, в основному, придорожні.

Вікторія Маремуха, яка прославилася на всю країну завдяки участі у модельному проекті ТМПУ та ролі у реаліті-серіалі “Київ вдень і вночі”, розповіла, що сама родом із села. Так вийшло, що коли вона та її однокласники закінчили школу, Віка одна не вступила до ВНЗ, адже так хотіла. Але пізніше вона вступила до філії університету культури імені Поплавського, вважаючи цей навчальний заклад не дуже перспективним. Але на вступ вирішилася, аби кудись виїхати.

І це відкрило у її житті нові можливості. Потім Михайло Михайлович Поплавський запропонував дівчині працювати у його закладах. Починала вона як офіціантка. Зізнається, дуже переживала і нерідко роняла таці. Але завдяки старанній праці та наполегливості вже через час стала керуючою.

Але, на жаль чи на щастя, незабаром вирішила піти з цього бізнесу. Реальної причини не називає, посилаючись на те, що нібито не витримувала такого навантаження.

Цю інформацію вона розповіла в інтерв’ю телеканалу “1+1” та проекту “ЖВЛ”.

Вікторія зізнається — за неї Михайло Поплавський неодноразово жартував свої фірмові жарти про молоденьких дівчат. Однак не вважає його якимось не таким. Акуратно натякаючи на те, що Михайло Михайлович має такий сценічний образ. І нічого поганого в цьому немає.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.