Хто недолюблює Надю Дорофєєву: співачка відповіла своїм хейтерам

Надя Дорофєєва — відома в Україні та найближчих країнах співачка часто підпадає під бурю аудиторії. Іноді пишуть приємне, а іноді й не дуже. У рубриці програми "ЖВЛ" Надя Дорофєєва відповіла на коментарі своїх хейтерів.

Програма “ЖВЛ” на каналі 1+1 часто проводить рубрику “Хейтери атакують”, де зірки відповідають на не дуже приємні та не дуже обґрунтовані слова фоловерів. Цього разу гостею програми стала співачка Надія Дорофєєва.

“Схожа на чорт знає кого, не люблю її”, – так про Надю написали під одним із її постів. Зважаючи на те, що знаменитість оцінюють як дуже привабливу співачку, і сама вона знає, що є однією з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі, подібні коментарі її взагалі не зачіпають.

“Я навіть не знаю як це коментувати. Можливо, людина має рацію. Тут така справа… На смак і колір, як кажуть…”, – відповіла дружина співака Володимира Дантеса.

“Настав час завести діток, бо коли довго разом і одні, немає сенсу”, – висловився хтось із шанувальників Надії. На те та поспішила сказати:

“Взагалі, коли не просять порад, а їх дають і дають… Це ж від щирого серця, я правильно розумію? Дякую”.

“У кліпах з неї роблять цукерку-блудницю, а в житті страшненька”, – оцінив один із коментаторів.

“Якщо чесно, я собі в житті, коли не нафарбована, подобаюся більше”, – розповіла Надя Дорофєєва.

“Нереально дістала, в Україні море талановитіших і кращих”, — ось таке Надії написали під однією з публікацій.

“Припиніть на мене дивитися, і менше стресу буде у вас у житті”, – з гумором констатувала Надія.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.