Усі чоловіки Віри Брежнєвої: бізнесмен, мільйонер, композитор

Віра Брежнєва - бажана і обожнювана. Фатальною жінкою її не вважають, проте мала кілька чоловіків. Проте щастя вона знайшла з одним — нинішнім партнером Костянтином Меладзе.

Оскільки Віра Брежнєва родом з України, початок її творчого шляху припав саме на період проживання в Україні.

Першим чоловіком був бізнесмен та політик із міста Дніпродзержинськ. Звали чоловіка Віталій Войченко. Фактично це саме від нього Віра народила першу доньку Соню, проте записала дівчинку на прізвище Кіперман — прізвище її другого коханого.

Перший чоловік Віри Брежнєвий політик Віталій Войченко
Перший чоловік Віри Брежнєвий політик Віталій Войченко

До речі, на той час Віра Брежнєва народила не рано. Але зараз факт того, що дівчина стала мамою в 19 років, трохи лякає. Адже зазвичай у такому віці люди ще здобувають освіту і планують шукати роботу. Але Брежнєву такі відносно ранні пологи не лякали.

“Тоді я вважала, що я абсолютно готова. Ось зараз саме час. Плюс зустріла молоду людину, яка теж хотіла дитину. Ну і нічого, що не відразу вийшло. Я вивчала дуже багато літератури, і навіть коли мене поклали на збереження перед пологами. , я там навіть розповідала якісь історії, які я прочитала в книжках. Так, дев’ятнадцятирічна дівчинка ділилася досвідом. Тоді я була готова, а зараз не можу уявити, як моя Соня народить дитину маленьку”, каже Віра Брежнєва.

Молодша дочка Сара народилася у Віри, коли та вже відбулася як зірка і засвітилася у “Віа Гре”. Батьком другої дитини був мільйонер Михайло Кіперман. Але у 2012 році пара розійшлася.

Третім гучним романом Віри став союз із Костянтином Меладзе. Спільних дітей у пари немає, але зірка зізнається – хотіла б поповнення. Але це не так просто.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.