Оля Полякова остаточно роздяглася для виступу на сцені

Не секрет, що співачка Оля Полякова - королева не лише ночі, а й відвертого вбрання для виступу на публіці. Саме тому з кожним її концертом дивувати публіку новими вбраннями стає дедалі складніше.

Наприклад, на своїй новій фотографії в Інстаграм Полякова продемонструвала себе у чорній спідній білизні та прозорій кофтині. Написала, що тепер планує виступати на сцені так. На це її колега та подруга Даша Астаф’єва відповіла, що весь час так виступає і ніхто не скаржиться. Втім, знімок справді вийшов дуже гарячим.

Знімок, найімовірніше, зроблений у гримерці під час якихось зйомок. Про готовність Олі Полякової потрапити до кадру говорить і той факт, що в неї на обличчі дуже багато косметики, волосся акуратно покладено. Видно, що для такого “бойового розмальовки” знаменитість багато годин просиділа біля дзеркала зі стилістом, візажистом та перукарем.

Втім, у грудні починається сезон нескінченних зйомок передсвяткових шоу, тому роботи у довгоногої блондинки зараз більш ніж достатньо.

Після цієї публікації шанувальники Олі Полякової стали ще більше чекати на її нові випуски на Ютубі та по ТБ, щоб побачити детальніше образ суперблондинки.

До слова, до Нового року виходить кілька проектів за участю Олі Полякової. У тому числі і її фільм, де вона у головній ролі разом із Дзідзьо.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.