Катерина Осадча розповіла про свої улюблені парфуми для особливого випадку: чоловік Юра Горбунов – у захваті

Катерина Осадча – одна з найвідоміших телеведучих в Україні. Її особливість - це вміння поставити каверзні питання іншим зіркам. А знає вона часом набагато більше, ніж зірки хотіли б.

Осадча – відома та обговорювана. Саме тому кожна її поява у світ – це результат тривалої підготовки і того, що її образ продуманий до дрібниць. Саме на дрібницях дружина Юрія Горбунова економити зовсім не звикла.

Телеведуча Катерина Осадча захопила фанатів своїм передноворічним аутфітом, але образ був би неповним без розкішного парфуму

Осадча показала улюблені парфуми
Осадча показала улюблені парфуми

“Знайшла в наявності аромат Devils Intrigue. Аромат моєї зими – поєднання нот сандалу, квітів апельсина та амбри. Що треба для правильного настрою на свята”, — розповідала раніше в соціальній мережі Інстаграм зірка телеканалу 1+1.

Зазначимо, що Катерина Осадча у 2021 році стала мамою. Однак цей факт зовсім не заважає чудово працювати, відчувати себе наповненою, бадьорою і зніматися в шоу. Тим більше, “Світське життя” – це дітище Катерини, яке дає їй сили, впевненість у собі та натхнення.

Саме тому замість післяпологової депресії у Катерини Осадчої повно планів, прагнень, бажань та натхнення. А ще вона, як і будь-яка інша жінка, неймовірно любить обновки, тому зараз похвалилася своїми духами. А вже незабаром у її Інстаграм-профілі шанувальники зможуть спостерігати шикарні сукні, в яких вона готуватиметься до новорічних виступів. А як ви думаєте, чи наважиться Осадча залишити дитину на няню чи родичів, щоб провести багато годин поспіль на передноворічних зйомках?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.