Схудла на 20 кг: KAZKA показала нову фігуру

Олександра Зарицька, відома під псевдонімом KAZKA, показала знімок у молочному купальному костюмі, і всі шанувальники захоплювалися її неймовірною фігурою.

Олександра Зарицька раніше славилася своїми пишними формами. Одного разу вона стала знаменитістю, що пропагує бодіпозитив, оскільки дивлячись на неї і її впевненість у собі всі дівчата захоплювалися і божеволіли. Проте останнім часом солістка групи Казка схудла. Про це свідчить її недавнє фото у молочному купальному костюмі, зроблене на березі океану. Олександра Зарицька прямо-таки здивувала всіх своїх багаторічних шанувальників результатами перевтілення — виглядає так, ніби вона і та артистка, яка розпочинала свій шлях у складі гурту Казка — це зовсім різні люди.

Олександра Зарицька сильно схудла: допомогли “плюси”

Слід зазначити, що схуднення прийшло не просто так, а під час участі у проекті телеканалу 1+1. За час участі у проекті “Танці з зірками” лідер гурту KAZKA Олександра Зарицька схудла на 20 кілограмів! Зірка вирішила продемонструвати фігуру шанувальникам.

Олександра Зарицька сильно схудла
Олександра Зарицька сильно схудла

Ефектний знімок у молочному купальнику передає атмосферу літа. Він зібрав безліч позитивних коментарів та лайків.

Зазначимо, що для інтенсивного схуднення дієтологи розробили Олександрі інтенсивну програму схуднення, яка, як бачимо, дала свої результати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.