Знаменитості у перуках: хто з наших артистів приховує лисину під накладною шевелюрою?

Знамениті актори та актриси, співаки та співачки часто використовують перуку, бо вони теж люди — їм властиво старіти і стикатися з таким неприємним явищем, як облисіння.

У цій статті ми розповімо, які знаменитості насправді мають перуку на виступі.

Пилип Бедросович Кіркоров

Філіп Бедросович Кіркоров у перуці
Філіп Бедросович Кіркоров у перуці

Дивлячись на його шикарну шевелюру, завжди виникає захоплення — всі дівчата заздрять кучерявому волоссю співака. Однак насправді це дорогі перуки, які не відрізняються від реального волосся.

Алла Борисівна Пугачова

Алла Борисівна Пугачова у перуці
Алла Борисівна Пугачова у перуці

Кохання всього життя Кіркорова також носить перуки. Принаймні носила їх у молодості, коли активно виступала з гастролями. А все тому, що в молодості спалила свої шикарні пасма тим, що робила дуже багато укладання і використовувала багато хімії.

Едіта П’єха

Едіта П'єха у перуці
Едіта П’єха у перуці

Народна улюблениця теж приховує свою лисину під перукою. Роки не пощадили волосся співачки, тому його доводиться коригувати. Тим не менш, Едіта Станіславівна ніколи не приховувала цей свій “брак”.

Подейкують, що перуки носять також російський артист Микола Басков, українсько-російська співачка Світлана Лобода.

Микола Басков
Микола Басков

Також неодноразово помічали, що Софія Михайлівна Ротару виходила на сцену в перуці. Проте офіційного підтвердження така інформація так і не знайшла.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.