Даша Квіткова зізналася, чому плаче: “Не така вже й щаслива”

Даша Квіткова — молодий популярний блогер, чиєму житті можна лише позаздрити.

Молода, а вже така відома, успішна та щаслива Дарина вийшла заміж за одного з найкрасивіших та найперспективніших чоловіків країни. І не просто вийшла заміж, а ще й сина народила. Приваблива та затребувана блогерка весь час перебуває в полі зору преси та шанувальників, а для кожного блогера це дуже важливо. Але Дар’я теж людина, і в її житті також є деякі ситуації, які її вкрай засмучують. Так, в інтерв’ю програмі “Зоряний шлях” Дар’я Квіткова зізналася, чому і коли вона востаннє плакала.

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

“Плакала, напевно, останній раз дня 3-4 тому, бо у мене був нервовий зрив. Тому що я дуже сильно втомилася, і я іноді забуваю про те, що мені всього 23 роки, і в мене дуже шалений темп життя. Так сталося, що і у Микити був складний настрій, і у нашої дитини був складний настрій у плані зубів. Він нервував, плакав, і тому я просто розплакалася дуже сильно”, – каже Даша Квіткова у своєму інтерв’ю.
Микита Добринін вирішив розповісти свою версію, коли, на його думку, його улюблена дружина плакала востаннє.

“Останнього разу вона, напевно, плакала, через те, що у Лева (син, – ред. одна хвилина), зараз сверблять ясна і будуть різатися зуби. Він дуже складно зараз спить, і збився той графік сну, який тижнями ми вибудовували. Тому бувають просто недоспані ночі”, – розповів Микита Добринін, і уточнив, що заплакати може не лише Дарина, а й він.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.