Доньки Камалії заспівали разом із мамою: випустили новорічний хіт

Чудові спадкоємиці Камалії Арабелла та Мірабела з самого дитинства виявляють творчі схильності. Мама, яка витрачає багато часу на їхнє виховання та всебічний розвиток, є гарним прикладом.

Саме тому в такому юному віці дівчатка приєдналися до своєї творчої мами і заспівали для неї приспів у її новій пісні. Композицію Камалія написала не просто так — вона наповнена новорічним настроєм. Її уривок артистка опублікувала собі у профіль.

“Ця пісня відразу створює новорічний настрій – світлий, сімейний, а головний святковий. Наприкінці пісні мої доньки теж додали свій приспів. Незабаром на екранах ваших телевізорів, у радіоефірах та в цифрових магазинах”, – написала Камалія, опублікувавши у себе в Інстаграм-блозі уривок своєї аудіороботи.

Ось що коментатори пишуть під постом:

  • Однозначно піднімає передноворічний настрій
  • Найкращі дівчинки!
  • Неймовірно круті голоси!

Зазначимо, Камалія — одна з найбільш затребуваних та високооплачуваних співачок країни. У ЗМІ пишуть, що нібито їй навіть платять гроші лише за те, щоб вона просто завітала до якогось заходу. Також Камалія має титул Міс Світу. Крім своєї творчої та робочої діяльності, вона встигає бути дружиною, мамою, дочкою, і виховує зразкових спадкоємиць Арабеллу та Мірабеллу.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.