“Часом було боляче” – Максим з “Холостячки” розповів про ревнощі на проекті

Максим Тарапата - лідер глядацької публіки. На пост-шоу чоловік вирішив відкрити деякі закулісні таємниці, які не показали в основному проекті.

Зокрема, Максим зізнався, що йому було неймовірно боляче отримати відмову за крок до фіналу, адже після такого тривалого та дуже емоційного шляху до Злати Огневич у нього виразно були почуття.

Також Тарапата зізнався, що йому з одного боку навіть лестив хейт у бік вибору Огневич, оскільки він розумів, що він мав підтримку аудиторії більше. Однак це не змінює рішення Злати Огневич — її почуття було спрямовано у бік конкурента.

Злата Огневич показала, де живе
Злата Огневич

Звичайно, Максим Тарапата зізнався, що йому було прикро почути відмову, а ще для нього це був справжній сюрприз, адже він до кінця був упевнений у своїй перемозі.

“Ну, для мене це був великий сюрприз. Того дня я точно не очікував, що все так закінчиться. Особливо враховуючи, як у нас розвивалися із Златою стосунки. Більше того, як пройшло побачення та зустріч із її рідними”,

— зізнався один із екс-претендентів на серці холостячки та співачки Злати Огневич Максим Тарапата.

Тарапата зізнався, що він відчував – протягом проекту у Злати були почуття до нього, і вона не раз давала шанс цим відносинам. Однак у результаті обрала інший варіант.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.