“Приставили пістолет до голови”: Чмерковський з “Танців із зірками” розповів про пограбування матері

Суддя проекту "Танці із зірками" Максим Чмерковський розповів, що його маму пограбували серед білого дня просто в автомобілі.

Суддя п’ятого сезону танцювального українського шоу зізнався, що невідомі люди пограбували його маму Ларису.

Таке одкровення Чмерковський зробив в інтерв’ю програмі “Зоряний шлях” на телеканалі “Україна”.

Танцюрист розповів, що цей кримінальний випадок стався з його мамою Ларисою у другій половині дев’яностих, коли родина Максима Чмерковського вирішила переїхати на постійне місце проживання з Одеси до США. Тоді ж не зіткнулися з розбірками міських бандитів.

“У мами вкрали машину серед білого дня, з пістолетом підійшли, приставили до голови, сказали: “Дай мені ключі та телефон”. Забрали машину, сіли та поїхали”,

– поділився не дуже добрими спогадами суддя проекту “Танці із зірками” Максим Чмерковський.

Зазначимо, Чмерковський — не лише один із найвідоміших та харизматичних суддів проекту “Танці з зірками”, а ще й чемпіон світу з латиноамериканських танців.

Також він виявив себе як холостяк, коли у 2011 році взяв участь у однойменному проекті телеканалу СТБ. Чмерковський має молодшого брата, якого звуть Валентин, і він також виявив себе як танцюрист і хореограф.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.