У чому секрет молодості Софії Ротару: 10 фактів (відео)

Софія Ротару – співачка з великої літери. Але підкорив публіку не лише її голос, а й приємну зовнішність.

У той час, як її ровесниці виглядають як справжні бабусі, Софію Михайлівну часто плутають із її двадцятирічною онукою. Як це їй вдалося? У цій статті ми спробуємо розкрити таємницю молодості однієї з найвідоміших співачок України та Росії.

1.Правильне харчування. Софія Михайлівна Ротару, навіть незважаючи на часті гастролі та концерти, намагається правильно харчуватися. У її райдері немає бургерів та піци, тільки проста, максимально натуральна їжа.

2. Натуральність. Ми вже сказали про натуральну їжу, проте мало хто знає, що на території особняка Ротару має свій город. Фруктами та овочами звідти співачка харчується сама та годує своїх близьких.

3. Вода. Ви помічали, що під час виступу Ротару поруч із нею завжди стоїть пляшечка води? Це не просто так, адже Софія Михайлівна випиває багато води за день, щоб залишатися красивою. Це дуже допомагає і організму всередині та шкірі.

4. Улюблена справа. Це банально та просто, проте дуже ефективно. Софія Михайлівна на сцені з дитинства, і тому завжди ставиться до концертів не як до важкої роботи, а як до чогось дуже приємного для душі.

Софія Ротару
Софія Ротару

5. Посмішка та позитивні емоції. Це оточує її щодня, тому на обличчі жодної зморшки.

6. Постійно живе у ритмі. Софія Михайлівна Ротару, хоч і розміняла восьмий десяток, але вона не та звична “бабуся”, яка сидітиме і в’язатиме шкарпетки. У неї немає вільної хвилини на смуток, весь час робота та відчуття життєвої наповненості.

7. Стиль. Напевно, ви помітили, що Софія Михайлівна Ротару у свої 74 роки одягається в кеди, молодіжні сарафани і так далі. Це своєрідна родзинка, яка дуже бадьорить.

8. Жодних операцій. Ротару, за її словами, не робила пластику, тому зараз її обличчя як чистий лист.

9. Відмова від уколів краси. Зірка запевняє – ні під ніж не лягала, ні уколами не кололася.

Софія Ротару та її онука Соня
Софія Ротару та її онука Соня

10. Небажання йти зі сцени. Багато критиків стверджують, що Ротару перемогла свою старість тим, що просто не прийняла її.

А ви вважаєте, що Софія Ротару молода не по роках?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.