Каменських розповіла про своє харчування перед Новим роком

Настя Каменських, яка досить часто бореться із зайвою вагою, показала свій рецепт упорядкування фігури перед святами.

Дружина Потапа розповіла, що має намір трохи попрацювати над своєю фігурою перед новорічними святами, адже зовсім урізати себе в їжі вона не буде на Новий рік та Різдво. Щоб не прокинутися після свят з величезною цифрою на терезах, краще заздалегідь подбати про своє самопочуття та харчування.

Настя Каменських розвіяла міф про те, що після шести не можна їсти

Чому Настя Каменських ходить в об'ємному одязі не по фігурі?
Настя Каменських

Перше, що розповіла зірка, треба харчуватися часто й потроху. Якщо у вас протягом дня в основному 3 прийоми їжі, то краще зменшити порції і розбити їх на 5 разів — три повноцінні та два перекушування.

Друге – не варто змушувати себе голодувати. Краще спланувати свій раціон так, щоб він був збалансованим і правильним, а не прибрати все шкідливе, на вашу думку, а потім сидіти і весь день відчувати голод.

Настя Каменських
Настя Каменських

І третя порада Насті Каменських — для ласунів. Звичайно, солодке – це не найкращий продукт для людей, які активно хочуть схуднути, проте зараз солодощі можна замінити на фрукти. Їх у супермаркетах величезний асортимент.

Однак якщо ви любите солодке і часто його їсте, щоб уникнути стресу для організму, не слід його відразу виключати – краще поступово замінити на фрукти. Але тут теж важливий захід, а також час їх вживання в їжу – найкраще фрукти вживати до 16:00.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!