Ледве вареник прикриває: Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік

Українська співачка Надя Дорофєєва для багатьох є іконою стилю. Недарма вона має свій шоурум у Києві, де вона продає круті дизайнерські вбрання для молоді.

Незважаючи на те, що Надя – прибічник усього короткого, дуже яскравого та суперпрозорого, вона практично ніколи не виглядає вульгарно. Навпаки – всі її вбрання, навіть ті, які “тільки вареник прикривають” сидять гармонійно та гідно.

Наприклад, напередодні Дорофєєва показала коротке кремове плаття, що переливається, в якому зірка збирається зустріти Новий 2022 рік.

Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік
Дорофєєва показала, у чому зустріне Новий рік

Сукня Надя поєднала із прозорими босоніжками на високому підборі. Волосся випрямила, а на обличчі зробила макіяж з білими тінями та чорними стрілками на повіках та чудовою помадою на губах. Серед аксесуарів look завершили сережки. Загалом аутфіт вийшов дуже стильним та гармонійним.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.