Фатальний рік: 5 найгучніших розлучень серед українських зірок

Незважаючи на те, що 2021 рік був досить насиченим у плані бебі-буму та історій кохання, було в ньому й безліч неприємних моментів, наприклад, розлучень.

Ірина Білик

Ірина Білик
Ірина Білик

У 2021 році Білик оголосила про те, що уникає свого п’ятого чоловіка. Співачка заявила, що вони з Асланом Ахмадовим рідко бачаться, та й взагалі останнім часом якось навперейми пішли стосунки, а дитину треба якось виховувати.

Дзідзьо

Дзідзьо
Дзідзьо

Дзідзьо – зразковий чоловік. Був. Тому новина про те, що вони зі Славією розлучаються, спочатку звучала як качка. Доки бородатий артист самостійно не підтвердив цю інформацію.

Ходили чутки, що причиною розлучення могла стати співачка Оля Цибульська, з якою Дзидзьо добре спілкується та навіть фліртує. Проте екс-дружина Дзідзьо розповіла, що Оля просто хотіла на цьому пропіаритися, і насправді жодного роману не було між ними.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук та Ляля Ліхтарева
Святослав Вакарчук та Ляля Ліхтарева

Співак Святослав Вакарчук розлучився із дружиною після 20 років шлюбу. Ходять чутки, що причиною завершення стосунків стали зради Святослава. Підтверджується це тим, що незадовго після розлучення стало відомо, що Вакарчук став батьком.

ЗМІ пишуть, що сина Івана співаку могла народити 39-річна Євгенія Яцута, яка була виконавчим продюсером кліпу “У небо дружині”.

Позитив

Позитив та його дружина
Позитив та його дружина

Екс-колега Наді Дорофєєвої, з яким їй часто приписували роман, вільний. Щоправда, розлучився він після того, як пішов від Наді, точніше, з колективу Час і скло.

Він майже 10 років прожив із найкращою подругою Насті Каменських – Ганною Андрійчук. За словами артиста, це було їхнє взаємне рішення і він ні про що не шкодує.

Слава Дьомін

Слава Дьомін з екс-дружиною. Фото взято на просторах мережі

Найяскравіший радіо та телеведучий Слава Дьомін розлучився з Ксенією Міщенко після 13 років шлюбу. Незважаючи на таке рішення, вони продовжують спілкуватися, разом виховують сина та навіть подорожують. До нових відносин Слава поки що не готовий.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.