У Кароль помітили вагітний живіт: батько точно не Балан

З того часу, як шанувальники перестали говорити про роман Тіни Кароль і Дана Балана, їй перестали приписувати вагітність, у якому вбранні вона не з'явилася б.

Проте її недавнє дефіле у червоній сукні спровокувало чергову хвилю обурень та розпитувань.

Відеоролик із виходом у шикарній сукні за нечувані гроші Тіна сама опублікувала у себе на сторінці. На момент, коли вона повертається боком, дуже добре видно, що у неї трохи виступає низ живота. Фанати сприйняли це як офіційне повідомлення Тіни Кароль про вагітність.

Однак, незважаючи на округлий живіт, Тіна Кароль виступала на високих підборах, що вкрай небажано для вагітних жінок. Втім, можливо, це і не вагітність, а співачка просто злегка набрала вагу.

Нагадаємо, що останнім її ймовірним коханим був Дан Балан – тренер шоу “Голос країни”. Однак після того, як закінчився 10-й сезон (останній сезон за участю Дана), пару більше не бачили разом. Останній сезон проекту “Танці з зірками” та останній сезон вокального шоу “Голос країни” вже проходили без Тіни Кароль, оскільки вона завершила свої стосунки з “плюсами”. Імовірною причиною конфлікту стало те, що зірці не віддали перемогу на “Голосі”.

Більше про стосунки Тіни Кароль та Дана Балана, а також про їхній закулісний роман дивіться на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина”, і не забудьте підписатися, щоб не пропустити нічого дійсно важливого та цікавого.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!