Юлія Висоцька розповіла про свою шкідливу звичку

Телеведуча Юлія Висоцька, яка вже багато років одружена з кінорежисером Андрієм Кончаловським, зізналася, що має шкідливу звичку.

Одна з найпопулярніших кулінарних блогерів Росії заявила, що насправді вона не така ідеальна, як про неї думають. Вона має одну шкідливу звичку, яка псує здоров’я. І з нею Юлія намагається боротись.

Шанувальники припустили, що у Юлії Висоцької може бути нездорова пристрасть до смачної їжі, адже вона — кулінар, і довкола завжди безліч частування. Однак це зовсім не так. З їжею Юлія на “ти” тільки коли готує, але перед гастрономічною різноманітністю з легкістю може встояти.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський: чарівна історія кохання, яку вони пронесли крізь негаразди
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський: чарівна історія кохання, яку вони пронесли крізь негаразди

Але як тільки висоцька бачить чашку кави, то все вона встояти не може.

Саме бажання пити багато кави і є нездоровою звичкою Юлії Висоцької, з якою телеведуча, блогер та бізнес-леді намагається боротися.

Юлія Висоцька поскаржилася, що не може кинути пити каву.

Якщо у їжі Висоцька може сказати собі “ні”, то кава — це її пристрасть. І коли жінка помітила, що страждає від кавової залежності, вирішила всіма силами її позбутися. Відмовитися від чашки кави виявилося не так просто, як багато хто собі думає.

“Чай я теж люблю, і зелений, і чорний, і трав’яний. Ось тільки з Іван-чаєм ніяк не складається, ну сіно і все”, – розповіла Юлія Висоцька.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

З того моменту, як вона вирішила відмовитись від великої кількості кави, минуло вже кілька місяців. Зірка поки що не ділилася результатами відмови від звички. Однак коли вона тільки стала на шлях відмовитися від шкідливостей, то заявляла, що вона стала почуватися краще, а також покращав стан шкіри.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.