Привчає до слави: Орбакайте вивела свою малолітню дочку у світ у короткій спідниці

Телезірка Крістіна Орбакайте вважає, що її єдина дочка Клавдія має продовжити справу матері та бабусі.

Тому Орбакайте робить усе, щоб її дочка частіше з’являлася на публіці, позувала перед камерами та звикала до уваги оточуючих.

Тож нещодавно зірка вивела Клавдію Земцову на світський захід. Дівчинку одягла сучасно, стильно, посилаючись на останні модні тренди. Щоправда, що саме це був за захід – не уточнила.

Сама Христина була одягнена в чорну блузу та чорні короткі шкіряні шорти. На ногах були колготки, що гарно переливались під світлом софітів.

Клавдія була одягнена в коротку сріблясту спідницю та молочний светр. На ногах у дівчинки чорні колготки. Волосся акуратно зібране.

Клавдія Земцова та Христина Орбакайте
Клавдія Земцова та Христина Орбакайте
Клавдія Земцова та Христина Орбакайте
Клавдія Земцова та Христина Орбакайте

Також на відео видно, що на заході присутній і глава сімейства – батько Клави та чоловік Крістіни, підприємець із США Михайло Земцов.

Найімовірніше, ця подія – це якийсь корпоратив, концерт чи зустріч, яку проводять на честь новорічного свята. Принаймні наряди цих красунь відповідали б такій події.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.