Вихідні на новорічні свята 2022 року: скільки вихідних буде на Новий рік та Різдво

Новий рік уже на порозі. До свят залишилося менше двох тижнів. Якщо ви ще не планували свій відпочинок у святкові дні, то саме час це зробити з огляду на графік робочих та вихідних днів на новорічні свята 2022 року.

Новорічні свята 2022 року традиційно порадують українців додатковими вихідними. У січні ми отримаємо затяжні вікенди, під час яких можна буде відпочити і набратися сил. Дізнайтеся, скільки ж вихідних буде в Україні на Новий рік та Різдво у наступному році — далі у нашій статті.

Новорічний стіл 2022
Новий рік 2022

Грудень та січень порадують українців трьома тривалими вихідними.

Почнеться все із святкування католицького Різдва Христового. Це свято відносно нове, проте воно все одно є вихідним днем на державному рівні. Свято припадає на суботу, 25 грудня. Враховуючи нинішнє українське законодавство, його буде перенесено на понеділок, 27 грудня.

Наступних вихідних буде подовжено на честь Нового року. 1 січня випадає на суботу, тож неробочий день знову перенесуть на понеділок. Неробочими будуть дні із 1 по 3 січня.

7 січня Різдво відзначать православні християни. 2022 року він випадає на п’ятницю, тому вихідний не переводиться. Таким чином, вихідні на православне Різдво продовжаться з 7 по 9 січня. А в перший тиждень січня ми працюватимемо лише 3 дні.

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".