Телеведуча Ребрик поділилася передвесільним мандражем: “Буде вінчання”

У середу, 22 грудня, телеведуча каналу Україна та актриса гумористичного жанру Лілія Ребрик показала фотографії у наряді нареченої.

Лілія Ребрик опублікувала фотографії у передвесільному вбранні нареченої.

Пізніше у неї з’явився ролик із “ранку нареченої”, під яким Лілія написала, що до найголовнішого дня залишилося 24 години.

Все б нічого, і шанувальники б з радістю привітали її з такою важливою подією, але… Вона вже одружена!

Так, телеведуча Лілія Ребрик у шлюбі вже багато років. Її чоловік – хореограф Андрій Дикий. І у пари є двоє чарівних дочок – старша донька Діана та молодша дочка Поліна.

До того ж, судячи з Інстаграм, Лілія щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком Андрієм.

У неймовірному та дуже ніжному кліпі Лілії вона показує своє вбрання нареченої. Шикарна біла сукня спочатку висить на вішалці у дверях, а після Ребрик одягає його і позує задом до камери, дивлячись у вікно.

Шанувальники висловили кілька версій того, що відбувається. По-перше, цілком імовірно, що пара вирішила повінчатися. Друга популярна версія – це переграти весілля, адже зараз це дуже модно. І третій варіант – це те, що це просто блогерська спроба привернути увагу, і це така своєрідна реклама. У кожному разі, шанувальники дізнаються правду вже дуже скоро.

 

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?