Максим Галкін проігнорував Аллу Пугачову у 10-ті роковини весілля

23 грудня 2011 року Алла Пугачова та Максим Галкін одружилися. Отже. 23 грудня 2021 року у них має бути рожеве весілля. Проте зіркове подружжя проігнорувало цю подію, і не привітало одне одного в соціальних мережах.

Алла Пугачова та Максим Галкін одружилися 23 грудня 2011 року.

Своє весілля подружжя відзначало в одному з московських ресторанів. Запрошені були лише родичі та близькі друзі. Серед них Микола Басков, Валентин Юдашкін, Олександр Буйнов, Галина Волчек та, звичайно ж, Крістіна Орбакайте.

Цей шлюб став п’ятим для Пугачової та першим для Галкіна.

Незважаючи на постійні чутки про розлучення, пара щаслива й досі. Станом на грудень 2021 року вони разом уже 20 років, половину з яких живуть зі штампом у паспорті.

Зіркове подружжя виховує двійнят Гаррі та Лізу, яким цього року виповнилося вісім років.

Гаразд Алла – вона людина не дуже відверта з фанатами. Але від Максима Галкіна до останнього чекали зворушливої публікації з фотографією дружини та зізнанням у коханні. Проте 23 грудня Галкін навіть не згадав про таку важливу дату.

Максим Галкін та його дружина
Максим Галкін та його дружина

Одна з найзагадковіших пар країни — це Алла Пугачова та Максим Галкін. Коли вони тільки заявили про свій роман, публіка раз у раз пророкувала їм короткострокову інтрижку, але ніяк не тривалі стосунки і дітей. Звичайно, у людей у голові не вкладалося, як пара з 27-річною різницею у віці може ужитися разом, ще й сім’ю завести. Але Алла і Максим мало того, що заткнули за пояс усіх пліткарів і злослівників, а ще й один для одного стали найближчими людьми, які надихають зміни. 23 грудня 2021 року Алла Борисівна та Максим святкують десяту річницю з дня одруження.

Максим Галкін
Максим Галкін

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.