Злилися у спекотному поцілунку: Суддя Майстер Шеф Мартиновська підтвердила свій “службовий роман” із Хіменес-Браво

Чутки про те, що суддя проекту "Майстер Шеф" Ольга Мартиновська крутить "службовий роман" зі своїм чилійським колегою Ектором Хіменесом-Браво ходили вже давно.

Пару то помічали разом на якихось заходах, то виловлювали їхні неоднозначні погляди. Проте знамениті особи ніяк не хотіли підтверджувати свій союз. І тут, напередодні Нового року, Мартиновська та Хіменес вирішили розкрити свої стосунки на всю країну.

Ектор Хіменес-Браво показав, як Ольга Мартиновська ніжно, і водночас палко, поцілувала свого колегу (вже не просто колегу) прямо перед камерами.

Багатьом цікаво, як вони наважилися показати свої почуття після стільки років мовчання.

Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво злилися у спекотному поцілунку
Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво злилися у спекотному поцілунку
Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво
Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво
Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво
Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво
Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво
Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво

Зазначимо, Ольга Мартиновська у 2013 році була учасницею проекту “МастерШеф” та за підсумком сезону здобула перемогу. Наразі вона є суддею цього ж проекту.

Про стосунки далеко не суто професійні і не надто дружні були відомо вже тоді. В одному зі своїх інтерв’ю після перемоги Оля сказала:

“Ми з Ектором зблизилися. І це ще один подарунок проекту для мене – Ектор Хіменес-Браво запросив мене працювати у своїй команді. Якраз після МастерШеф він відкривав свою Кулінарну Академію, і для мене було за честь взяти в цьому участь та ще й і разом з Ектором. Багато хто мріє хоча б сфотографуватися з ним, а мені пощастило щодня працювати, а іноді й відпочивати разом!”.

Тоді Мартиновська ніби натякала на те, що Хіменес-Браво перевернув її життя з ніг до голови, але все ще приховувала свої почуття від публіки, а може, й не тільки від публіки.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.