Мазур, Кароль та інші: рейтинг ТОП найвпливовіших жінок України – хто вони і чим прославилися?

Підбиваючи підсумки року, журнал Фокус виділив найзнаменитіших та найвпливовіших жінок України. Ми розповімо вам про них і про те, чим вони відомі.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Провідна інформаційно-аналітична програма “ТСН” працює на телеканалі 1+1 фактично з перших днів заснування. За цей час Алла вела ефіри зі студії та працювала “у полі”, зняла тисячі сюжетів, а головне – її полюбила вся країна. Тому присвоєння їй впливу є цілком логічним рішенням.

Оксана Соколова

Оксана Соколова
Оксана Соколова

Колега Алли Мазур із каналу ICTV, яка є ведучою аналогічного шоу “Факти тижня”. І зайняла вона позицію в рейтингу лише на один пункт нижче, ніж Алла Мазур. Соколова веде різні новини — і про політику, і про спорт, і зірки, і світові новини.

Alyona Alyona

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Щодо нової зірки в українському шоу-бізнесі. Молода пишнотіла вихователька із садка, яка стала реп-виконавицею, а потім взяла участь у шоу “Танці із зірками”.

Завдяки своєму одкровенню вона миттєво стала улюбленицею публіки.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна — безумовно, одна з найкасовіших українських співачок. Її альбоми заслуховують до дірок, а сама вона з’являється на телебаченні щодня.

Ірина Горова

Ірина Горова
Ірина Горова

Ще одна жінка, яка доводить, старанно працювати можна не гірше, ніж чоловіки. Ірина є співзасновником найбільшого продюсерського центру Mozgi Group. Працює над “мозками” разом із Потапом з перших днів його заснування.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Співачка, дружина репера Потапа. Представляє Україну не лише локально, а й на міжнародній арені.

Джамала

Джамала
Джамала

На Євробаченні у 2016 році Джамала принесла Україні перемогу, тим самим вивела країну на новий рівень у плані шоу-бізнесу. Однак це стало плюсом не лише для України, а й для Джамали персонально, адже її рейтинги миттєво злетіли.

Маша Єфросиніна

Чарівна Маша Єфросиніна

Телеведуча, волонтер, блогер, інтерв’юер. Займається проблемами домашнього насильства, вчить жінок не мовчати, говорити про свої проблеми, разом їх вирішувати. Допомагає притулкам, де розташовані жінки та діти, які постраждали від насильства в сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.