Будинок з Одна хата здали в оренду за копійки: як зараз виглядає головний символ Різдва?

Один вдома - улюблена новорічна комедія, яка рік у рік створює різдвяний настрій. Незважаючи на те, що цей фільм вже всі переглянули дуже багато разів, його, як і раніше, цікаво дивитися знову і знову в колі сім'ї під виблискування новорічної гірлянди, аромат какао та смак мандаринок.

Будинок із фільму Один будинки у 2021 році вирішили… здавати в оренду! Тепер він не просто будинок-музей, а місце, куди може прийти кожен справжній шанувальник фільму про Кевіна і його самотнє Різдво.

Перший секрет успіху цього фільму – це його простота. Адже глядачам напередодні свят потрібна не складність, багатозадачність і щось вузькоспрямоване, а проста домашня комедія з доступним гумором.

Другий секрет успіху комедії, який виділяють критики – це бездоганне знання дитячої психології.

Кевін з Один Будинки
Кевін з Один Будинки

Щодо третього пункту – актора Маколея Калкіна – обговорення тривають уже три десятки років. Одні називають дитину, яка зіграла цю роль, талановитим. Інші ж кажуть, що нічого складного в ролі не було – все зрозуміло, просто, нехитро, і будь-яка дитина на таке здатна. Однак і в тих, і в інших є переконання того, що без цієї харизми Кевіна, і його вираз обличчя в деяких ситуаціях, нічого не вийшло б. Адже весь світ пам’ятає, як він дивився на сусіда з лопатою, або яку емоцію зазнав, коли наніс на обличчя лосьйон.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.