Лорак та Кіркоров зустрінуть Новий рік на самоті: які ще зірки не знайшли пару у 2021 (Відео)

Микола Басков давно самотній. Лорак так і не змогла полюбити після зради. Кіркоров досі заявляє, що Наталя Єфремова – не його кохання. Тому ці зірки зустрічатимуть Новий 2022 рік без пари – у компанії друзів, дітей, шанувальників. Але без коханої другої половинки.

Що старша людина, то складніше їй полюбити. Тому що вже багато пройдено, є величезний життєвий досвід, є розуміння того, чого хотілося б, і того, які якості в людині можуть відлякувати. З цієї причини безліч зірок досі самотні. Хоча й стверджують, що це не проблеми, але безперечно відчувають самотність, і хочуть бути коханими.

Співачка Ані Лорак цього року офіційно заявила – вибачила свого чоловіка. Всі почали сподіватися, що ось-ось сім’я возз’єднається, але не тут то було. Через пару місяців Мурат Налчаджіоглу зробив пропозицію до своєї дівчини Лілії Абрамової, і зараз закохані готуються до весілля. Тим часом Лорак одна.

Ані Лорак
Ані Лорак

51-річна Ірина Білик також зустрічатиме Новий рік, ймовірно, у компанії своїх синів — Гліба Оверчука та Табриза Ахмадова.

Ірина Білик
Ірина Білик

Натуральний блондин, той самий, що на всю країну такий один, досі не знайшов другої половинки.

Микола Басков
Микола Басков

Леся Нікітюк — телеведуча, яка поставила у пріоритет кар’єру, тож уже кілька років одна.

Леся Нікітюк продемонструвала коротку сукню на узбережжі море
Леся Нікітюк

Ектор Хіменес-Браво — легендарний кулінар, який отримав українське громадянство після переїзду з Америки, але красиву українку собі так і не знайшов, тому в Новий 2022 рік входитиме в статусі холостяка.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

До речі, останні двоє – Хіменес-Браво та Нікітюк – були у 2021 році викриті в романі. Публіка вибухнула обговореннями, коли телеведучих застали на одному із закордонних курортів. Проте вони повернулися до країни окремо, і свої стосунки ніяк не коментували.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.