“Нічого не бачу, нічого не чую”: Винник вперше прокоментував власну недугу

Олег Винник цієї осені скасував безліч концертів через недугу. Шанувальники губилися у здогадах того, наскільки серйозними у співака можуть бути проблеми зі здоров'ям.

Олег Анатолійович Винник переніс концерти з жовтня та листопада на 2022 рік. Спочатку він казав, що виною тому “червоні” карантинні зони, в яких заборонено проведення концертів. Проте потім популярний український співак змушений був зізнатися, що насправді має проблеми зі здоров’ям.

Напередодні співак зробив публікацію в Інстаграм, де у нього на шиї сидить плюшева мавпочка, і заплющує очі, вуха та рот.

“Нічого не бачу, нічого не чую, нічого не скажу”,

– підписав знімок артист.

Спочатку шанувальники злякалися, а потім зрозуміли, що ці слова не про стан артиста, а він просто вирішив так пожартувати.

Ось що шанувальники українського співака пишуть у коментарях:

  • дякую за піднятий настрій. Фотографії чудові як і Ви
  • Дуже позитивні фото! Як мило! Викликали у мене посмішку у такий похмурий день! Дякую за настрій! Я бачу Ви дуже любите обезьянок останнім часом
  • Олег, з наступаючим Новим роком
  • Олежка дуже дуже прикольна фотки цілу тебе всчічку

Нагадаємо, нещодавно Олег Винник взяв участь у проекті каналу Україна “Маска” як зірковий детектив.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.