Який вигляд має син 26-річної “татової доньки” Лізи Арзамасової та 48-річного Авербуха?

Єлизавета Арзамасова, яка прославилася на всю країну як актриса серіалу "Татусіні доньки", у 2021 році стала мамою.

У серпні 2021 року Арзамасова народила сина. Навіть перша вагітність, яка, за статистикою, дається жінці складніше за наступні, не змусила Єлизавету Арзамасову кинути роботу.

Звичайно, з появою дитини вона стала багато часу приділяти своєму спадкоємцю, довелося відмовлятися від деяких проектів, проте Ліза все одно досить швидко привела себе у форму, щоб мати можливість займатися улюбленою справою хоча б колись чоловік Ілля Авербух вдома і може посидіти з дитиною.

Напередодні Ілля Авербух похвалився досягненнями свого сина, який уже видає звуки та тримає голову, а ще може лежати на животі. Шанувальники зазначили, що дитина дуже схожа на свою маму.

Ось що фанати пишуть у коментарях до відео:

  • Такий усмішка. Щастя батьків!
  • Він красень! Лев Ілліч!
  • Ангелятко. Щастя вам та здоров’я
  • Божечки, ось воно щастя!!!!! Чудовий Лев!!!!!

Таке диво! Подаруночок) Нехай доля буде щасливою і рідні будуть поряд! Мир вашому дому! Щастя та здоров’я у кожен ваш день! Дякую за подаровані Вами шедеври, за радість бачити Ваші твори! Нас порадували, а тепер додому, радувати рідних та коханих! З наступаючим Новим роком!

Зазначимо, Єлизавету Арзамасову багато хто засуджував за те, що вона зважилася одружитися з фігуристом, який годиться їй у батьки. Однак з моменту їхнього весілля вже пройшов цілий рік, і вони продовжують зберігати імідж однієї з найприблизніших сімей Росії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.