У чому українські зірки зустрічатимуть Новий рік: Лобода, Орбакайте, Лорак, Камалія та інші

За кілька годин до Нового року зірки вже точно знають, де, як і у чому відзначатимуть головне свято року. Наряди співачки та телеведучі вибрали справді чудові!

Світлана Лобода — червона сукня з відкритою “душою”

Лобода заявила, що зустрічатиме Новий рік із шанувальниками у Барвіху. Туди вона одягне спокусливу червону сукню з відвертим декольте.

Христина Орбакайте – білі пір’їнки

Орбакайте вирішила надіти велику м’яку сукню. Такий фасон вона надягає вперше. Багато хто відзначив, що в такому вбранні у неї загубилася талія.

Ані Лорак – чорна маленька сукня із ЗD-ефектом в області декольте

Ані Лорак у всіх своїх вбраннях демонструє дві області – своє пишне апетитне декольте та довгі ноги.

Камалія — чорна шовкова сукня з величезним розрізом та відкритим бюстом

Камалія здивувала розкішшю та завидним почуттям смаку. Її довга сукня з величезним розрізом і шикарним декольте візуально витягає фігуру Камалії, перетворює її на королеву вечора.

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських відзначатиме Новий рік в екстра-короткій сукні із золотими прикрасами. Все в її стилі – відкритий бюст та дуже коротка довжина.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.