Катя Осадча та Юрій Горбунов показали своїх дітей на Новорічному святі

Щаслива родина телеведучих у повному складі зустріла Новий рік. 2021 зробив їх сім'ю більше на одну людину.

Катерина Осадча вже 2021 року стала багатодітною мамою. На світ народився син, якого вони з Юрієм назвали Данило. Отже, цей 2022 сім’я зустріла вже в новому складі.

Вранці 1 січня телеведуча програми “Світське життя” Катерина Осадча опублікувала фотографію, на якій вона позує на фоні ялинки зі своєю родиною.

Сама Осадча була одягнена у довгу бежеву сукню зі стразами та блискітками. Воно вечірнє, схоже на одне з її “концертних” суконь. На голові у Катерини вечірня зачіска, а на руках молодший син Данило, обличчя якого повернуто на ялинку так, що фанати бачать малюка тільки зі спини.

Юрій Горбунов як голова сімейства одягнений у чорному класичному костюмі, білій сорочці та метелику. Поруч із мамою та татом стоїть син Ваня, якого вбрали в білу сорочку та чорні штани. Уся сім’я усміхнено позує на камеру.

“З Новим роком! Будьте щасливими кожну хвилину цього року. А ще обов’язково будьте здоровими”,

— написала телеведуча Катерина Осадча.

Судячи з Інстаграм-історій Катерини, вона з чоловіком та дітьми зустріла свій Новий рік у Буковелі. Туди вони поїхали разом із двома дітьми. Катерина записувала відео під вітання президента України Володимира Зеленського, а після цього артисти пішли у лазню. Відомо, що на святкуванні виступав український гурт Антитіла.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.