Полякова зустріла Новий рік обійнятися не зі своїм чоловіком: чоловік ревнуватиме (Відео)

Ольга Полякова – така артистка, яка рідко зустрічає Новий рік удома. Насамперед тому, що за новорічну ніч можна заробити стільки, що вистачить потім відлетіти на місячний відпочинок до теплих країн усією родиною.

Відтак, Полякову транслювали у новорічну ніч кількома каналами. У себе в Інстаграм-акаунті телезірка та довгонога українська актриса поділилася відеозаписом свого виступу із завидним українським нареченим Олегом Винником. Пара разом у 2021 році записала пісню та виступила з нею на новорічному концерті телеканалу 1+1 у “Вечірньому кварталі”.

Оля була одягнена як завжди – в ультракороткій сукні блискучого відливу з відкритими стегнами та зоною декольте. Олег також не зраджував свого стилю — чорні штани та яскравий піджак, щоб не загубитися на тлі такої сліпучої красуні Полякової.

“Прем’єра у новорічну ніч на “Новорічний Вечірній Квартал” на 1+1. “Довгоноге щастя” у дуеті з Олегом Винником”,

– Написала Полякова в коментарі до відеозапису.

Шанувальники одразу зрозуміли, що чоловік напевно прирівнює Ольгу до Олега Винника, адже кумир мільйонів і один із найулюбленіших чоловіків країни безперечно зачарував співачку своєю мужністю та харизмою.

Ось що шанувальники пишуть під відеозаписом на сторінці Олі Полякової в Інстаграм:

Коли вийде кліп? І студійний запис

Оля пряма лялька Барбі. Така гарна

Вау яка пісня. Подобається

Винника обмаль. Пісня клас

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.