Мокра Даша Квіткова влаштувала фотосесію: матуся ще може

Дружина екс-холостяка Микити Добриніна Даша Квіткова схвилювала своїми фотографіями весь Інстаграм. Вона влаштувала "мокру" фотосесію.

Даша Квіткова – та ще любителька сфотографуватися. Тому у неї в профілі є безліч різних фотографій з тематичних фотосесій – як одиночних, так із чоловіком, із сином або в домашній атмосфері із родичами.

Даша Квіткова опублікувала “мокре фото”

Блогер та модель Даша Квіткова опублікувала “мокре” фото, зроблене на одній із недавніх фотосесій. На фото Дарія крупним планом дивиться у камеру.

У неї зачіска оформлена в стилі “мокрого волосся”, а на обличчі вечірній макіяж з акцентом на очі – очі у неї справді дуже яскраві, у блискітках та з яскравими стрілками.

До речі, швидше за все, фотографія зроблена ще в 2021 році, оскільки тут ніс Даші Квіткової ще до операції.

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова зробила собі ринопластику. Вона розповіла, що давно комплексувала через нос, тому вирішила його трохи змінити. Щоправда, її чоловік Микита Добринін всіляко її відмовляв – мовляв, та ще красуня.

Після ринопластики Добринін сказав, що фактично в особі його дружини нічого не змінилося, проте з новим “носом” Дар’я Квіткова почувається більш впевненою та привабливою.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.