Ведуча “України” Ребрик впала в дитинство зі своєю родиною

Телеведуча каналу Україна Лілія Ребрик – одна з найпозитивніших, добрих та відкритих телеведучих країн. Вона нерідко показує свою сім'ю, чим заслужила статус ідеальної дружини та зразкової мами.

У своєму Інстаграм-акаунті Ребрик показала, що між новорічними та різдвяними святами вона вирішила разом зі своєю родиною вирушити на ковзанку. Шанувальники були неймовірно раді бачити такі теплі, душевні та сімейні знімки.

“Занурюємося в дитинство з головою))) А як ваш вечір минає?”, – підписала знімок телеведуча та актриса театру та кіно Лілія Ребрик.

Телеведуча Лілія Ребрик у блискучій дутій куртці та кепці показала, що зі своєю родиною вирушила на ковзанку. Оскільки мама багато працює, то вона намагається приділити спеціальний час, щоб провести його з сім’єю – чоловіком Андрієм Диким, та двома доньками Діаною та Поліною.

Нещодавно Лілія Ребрик написала цілу посаду про сімейність.

«Як я люблю ваші фото про возз’єднання сім’ї! Всі на них такі щасливі!», «Це ідеальний варіант», «Найкраще Різдво. Найправильніше, найщасливіше — батьки, діти, чоловік та дружина», «Гарна сім’я», — поділилися користувачі у коментарях. Також шанувальники поцікавилися, чому сім’я не публікує фотографій із батьками Андрія Дикого. За словами телеведучої, вони мешкають у Києві.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.