Лизочка та Гарік Галкіни подарували своїм батькам вироби на Різдво

У зірковій сім'ї Пугачової та Галкіна святкують православне Різдво. На честь цього малюки-двійнята привітали своїх батьків зі святом.

Максим Галкін виклав відео, як його дивовижна донька Ліза читає вірш на честь Різдва Христового. Дівчинка оформила листівку, і подарувала її мамі та татові. Шанувальники не перестають розчулюватися цій чудовій дівчинці.

До речі, незважаючи на те, що відео було знято рано-вранці, Ліза вже була “при повному параді” – гарно одягнена і з зачіскою.

Галкіна в кадрі не видно, проте у відображенні кухонних меблів видно, що він одягнений у велику білу футболку із чорними англійськими літерами. Мабуть, зірковий татко щойно прокинувся і збирався снідати, а дітки вирішили його вітати.

Ліза та Гаррі Галкіни привітали батьків з Різдвом
Ліза та Гаррі Галкіни привітали батьків з Різдвом

Ось що в коментарях під публікацією пишуть шанувальники та друзі пародиста:

  • З Різдвом! Тепла та добра вашій оселі!, — пише Наталія Якимчук
  • З Різдвом Христовим!, – пише Ігор Ніколаєв
  • Диво діти. Скільки дивлюся, стільки і помічаю за собою, що мимоволі починаю посміхатися. Здоров’я вам, – пише користувач з ніком alenafilimonova1964
  • Бережи господь вашу чудову сім’ю, здоров’я щастя!!!, – пише користувач з ніком maksimo.i

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.