Зірки на канікулах: куди після Нового року махнули Потап, Каменських, Павлики, Горбунов та інші селебріті

Після Нового року багато зірок відлітають відпочивати. Адже на Новий рік попрацювали, цінник у кілька разів підняли, чому б не відпочити десь за кордоном?

У статті ми розповімо, куди наші зірки махнули на свята.

Нікітюк

Українська телеведуча так втомилася від закордонних курортів, що вирішила зустріти Новий рік та Різдво у рідній країні – вирушила на Західну Україну досліджувати різні процедури та розслаблятися.

Павлик та Репяхова

Весь новорічно-різдвяний цикл у Віктора Павлика було розписано концертами. Більшість концертів були на західній Україні, туди вирушила і його дружина Катерина Репяхова. Репяхова каже, що їх із сином відпустка триватиме близько двох тижнів, і не обов’язково весь час вони будуть із чоловіком.

Осадча та Горбунів

Катерина та Юрій поєднали приємне з корисним — вони зустріли Новий рік у Буковелі, куди вирушили та відпочити, та провести корпоратив. Туди вони взяли своїх дітей. Відпочинок вирішили продовжити у Яремчі.

Монатик

Український танцюрист та співак вирушив зі своєю дружиною до Майамі, щоб виступити там на Новий рік 2022 та трохи відпочити після свята.

Каменських та Потап

У 2021 році Потапу і Насті так сподобалося в Мексиці, що 2022 вони вирішили почати там же.

Дорофєєва та Дантес

Надія та Володимир пішли за своїми добрими друзями Потапом та Настею, і теж вирушили до Мексики.

“Я давно хотіла сюди приїхати. Атмосфера, погода, їжа, люди – перші класні враження. Попереду на нас чекають всякі практики та екскурсії в стародавні місця. Все це для мене виклики, адже першого я боюся, а друге – ненавиджу. Але тут прямо тягне”,

– поділилася співачка.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.