Краще не стає? Олег Винник на всю країну заявив про свій діагноз: чому він скасовує концерти?

У цьому випуску цікаві подробиці про здоров'я українського співака Олега Винника. Чому музикант переносить концерти і як він почувається зараз? Дивіться далі у випуску.

Проблеми зі здоров’ям можуть бути у будь-кого – як у відомих особистостей, так і у звичайних людей. Олегу Виннику нездужає, тому деякі заходи йому довелося скасувати.

Музикант поступово приходить до тями. Не виключено, що причиною скасування осінніх та зимових концертів стали наслідки коронавірусу.

Проте пізніше артист заявив – зробив щеплення, тож тепер у нього все добре. То, може, його підвели зв’язки? Хоч би як кумир вовчиць намагався приховати свою згубну звичку, шанувальники розвідали, що музикант – той ще курець! Докладніше – у нашому відео.

Нагадаємо, Олег Винник привітав шанувальників із Різдвом Христовим.

Святий вечір перед Різдвом – день, коли прийнято говорити один одному добрі побажання. Цю традицію вшановують і зірки українського шоу-бізнесу.

Олег Винник в Інстаграм написав:

“З Різдвом! Нехай це світло наповнює життя теплом і радістю та зігріває любов’ю ваші серця”.

Незадовго до цього співак у своєму Інстаграм-профілі привітав із Днем Народження дружину та бек-вокалістку Таюне.

А ви стежите за творчістю Винника?

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.