Бабуся: Леся Нікітюк показала свою бабусю

На різдво телеведуча Леся Нікітюк поїхала до Західної України. Там вона не просто подорожує та відпочиває, а ще й зустрілася з деякими родичами.

Ведуча Нового каналу вирішила відвідати свою стареньку бабусю. Селфі з нею Нікітюк виклала в Інстаграм-профілі. Зірка розповіла, скільки точно бабусі років – по фото видно, що вона дуже старенька, живе у старенькій хатці і ходить у хустці.

До бабусі Леся Нікітюк теж прийшла у чорній хустці з квітами.

Цей приїзд – не випадковий. Адже просто на Різдво у бабусі Лесі Нікітюк день народження. Щоб її порадувати та подарувати подарунок, онука примчала.

“З Різдвом Христовим! Всім здоров’я… а бабусям довгих літ! Моїй сьогодні 87”, – написала Леся Іванівна під фотографією зі своєю бабусею у соціальній мережі Інстаграм.

У коментарях Лесю привітали її колишній колега, телеведучий Олександр Педан, екс-зірка шоу-холостяк Михайло Заливако, український співак Олександр Пономарьов, співачка МамаРіка та інші шанувальники.

Ось що пишуть фоловери Нікітюк:

  • А нашій скоро 90, вітання для бабусі
  • Яке щастя що бабця жива
  • Здоров’я бабусі. А моєю цього літа буде 96)
  • Ви щаслива! Це здорово, що Ваша бабуся в здоровому глузді та світлої пам’яті у такому віці. Довгих років, добра, міцного здоров’я та КОХАННЯ!!! З Різдвом!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.