Зустріли у Бруді: Як відзначили Новий рік 2022 року Пугачова та Галкін?

Максим Галкін та Алла Пугачова мають одну традицію – святкувати Новий рік удома. За часів своєї молодості Примадонна раз у раз зустрічала свята на гастролях, тому зараз, на схилі років, вона хоче по-справжньому насититися цим сімейним святом та сімейною атмосферою.

Саме тому артисти вважають за краще зустрічати це світле свято, а також Різдво вдома. Але це не означає, що вони не запрошують нікого. Їхній величезний знаменитий особняк у святкові дні відкриває двері для друзів та близьких, які збираються за великим круглим столом.

Незадовго до Нового року Максим Галкін записав атмосферне відео, зняте в його дворі — великі кучугури снігу, вечір і розкішний замок. Нагадує якусь казку і казковий палац, але ні, це не казка, а реальність, адже цей особняк — цілком житловий будинок, сімейне гніздечко артистів та їхніх дітей.

А після півночі товариський шоумен опублікував ролик, знятий вже під час святкування.

До будинку Пугачова та Галкін запросили не так вже й багато гостей, всього, з урахуванням дітей, було близько 20 людей. Примітно, що був їхній добрий друг сім’ї, музикант Ігор Ніколаєв.

Миколаїв пізніше написав в Інстаграм:

“Наші улюблені Алла та Макс зробили спільне прослуховування новорічної промови Президента щорічним ритуалом для нашої маленької компанії!) Найяскравіший зберігач традиції, – звичайно, Гарік! Він стежить, щоб ніхто не розмовляв і не знімав відео під час промови, але тато, звичайно , виняток!)”

А ось дочки Крістіни Орбакайте не було, хоч була її дочка, онука Пугачової Клавдія.

Фанати припустили, що Орбакайте посварилася з Пугачовою, адже на Новий рік, ні на Різдво до них не приїхала. Можливо, причиною її відсутності стала робота, адже артисти у свята дуже багато працюють, а їхні гонорари злітають у кілька разів.

Повертаючись до особняка Галкіна, слід зазначити, що вони накрили величезний довгий стіл, який чітко видно на відео Максима.

Сама Алла через Інстаграма Максима коротко привітала фанатів зі святами.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.