Гаррі та Ліза займаються спортом в особняку батька (Відео)

Максим Галкін показав, як його діти Гаррі та Ліза підтримують себе у тонусі після новорічних свят.

Враховуючи те, що у Галкіна у палаці є все для комфортного життя, і діти чудово почуваються вдома без потреби кудись ходити, Пугачова та її сім’я практично не виходять із дому.

Наприклад, у палаці є своя лазня, басейн, тренажерний зал, більярд та інші розваги.

Все сімейство регулярно займається спортом у власному тренажерному залі. Там у них є свої тренажери, гантелі, та все необхідне обладнання. До спорту зіркова подружня пара привчає своїх дітей із самого дитинства.

Максим Галкін опублікував відео, на якому знято його спадкоємці. Ліза та Гаррі роблять вправи у спортивному залі. При цьому Ліза робить вправи, а Гарік, мабуть, щойно прийшов, стояв і коментував. Шанувальники помітили в черговий раз, що дітки поводяться дуже кумедно.

Максим Галкін показав дітей
Максим Галкін показав дітей

Ось що шанувальники пишуть у коментарях до відеозапису Галкіна:

  • Так ось виявляється як треба !!! Я мабуть не правильно займаюся у тренажерному залі
  • Відмінна група сформувалася, час у гастрольне турне
  • Які ж талановиті, милі та добрі дітки у вас, Максим ) у них неймовірні гени від Вас та Алли Борисівни і як кажуть, гени пальцем не заткнеш – діткам передалося ) Але найбільше захоплює, як добре дітки виховані і скільки всього знають у своєму віці ! Здоров’я та всього доброго Вашій чудовій родині! Давайте нам більше домашніх відео, адже ми з обожнюємо

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.