Усі чоловіки Тіни Кароль: з ким вона зустрічалася до та після Євгена Огіра

Тіна Кароль — одна із найзагадковіших особистостей в українському шоу-бізнесі. Вона відкрита до публіки, але є теми, які її особисті. Наприклад, особисте життя.

Втрата чоловіка стала для співачки таким ударом, що в особисте життя вона більше не пускає нікого. Навіть зараз, майже через 10 років. Але ми вирішили дізнатися, яким було особисте життя найобговорюванішої української зірки Тіни Кароль до і після її єдиного законного чоловіка. Незважаючи на те, що зірка і намагалася її приховати, але шила в мішку не приховаєш.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

36-річна співачка Тіна Кароль знайома мільйонам відданих слухачів, 2022 року сподівається знайти другу половинку. Стати коханою і нарешті знову покохати – таке бажання артистка загадує на кожен Новий рік. Але чи справдиться воно?

Крім єдиного та улюбленого чоловіка, у Кароль ще були так звані історії кохання.

Про свою першу закоханість виконавиця хіта “Скандал” повідала ще в одному з випусків проекту «Голос.Діти-3», де зіркові тренери розповіли про свою першу дитячу закоханість.

Кароль зізналася, що вперше вона закохалася у чотирнадцять років у вожатого у дитячому таборі. Але він взагалі не звертав на неї уваги. Тепер Кароль навіть не згадає, як його звали. Тим не менш, своїм першим коханням вважає саме його.

То коли ж у знаменитості був перший серйозний Роман? Правильна дівчинка Кароль зважилася на стосунки у 18 років. Його звали Дмитро Тубольцев.

Чоловік був другим режисером мюзиклу “Екватор”, де ще нікому не відома студентка, але майбутня зірка з мільйонною фан-армією Тетяна Ліберман виконала роль Маргарет.

У Тетяни та Дмитра були на перший погляд дуже серйозні стосунки і все йшло до весілля. Разом пара прожила три роки. Причиною розлучення стали зради Тубольцева. Просто перед Новою хвилею Ліберман застала свого коханого у пориві пристрасті з іншою дівчиною.

Зараз Кароль та Тубольцев ніяк не контактують. Не бачилися вони вже понад 12 років.

У студентські роки Кароль мав молодого чоловіка на ім’я Олег. Хто він, як вони познайомилися і чому розлучилися — нічого з цього загалу невідомо, бо на той час заїзду ще була не дуже популярною, отже, за нею не стежили. Від цього роману Ліберман заявила на своєму першому зірковому виступі в Караоке на майдані в далекому 2005.

Тіна Кароль у дорогій сукні
Тіна Кароль у дорогій сукні

Є версії, що йшлося про продюсера Олега Чорного, проте це лише припущення.

Після Олега Тіна мала чоловіка на ім’я Кирило. Так, Кароль – жінка з досвідом. Співак Кирило Туриченко підкорив серце майбутньої зірки своєю харизмою та впевненістю. На той момент артистів поєднувало те, що вони разом брали участь у відборі на “Євробачення-2006”. Навіть конкуренція не завадила цим романтичним стосункам. Однак молодим зіркам доводилося приховувати свій зв’язок від продюсера Олега Чорного, який був категорично проти відносин у колективі, і до того ж сам мав деякі плани на Кароль, але отримав відмову.

Після цих випадкових і не дуже тривалих зв’язків у далекому 2007 році Кароль зустріла Євгена Огіра. Спочатку він їй не дуже сподобався, проте знала б тоді співачка, що всі наступні пісні у її альбомах будуть для нього.

З майбутнім чоловіком Євгеном Огіром Тіна познайомилася в 2007 на каналі М1, де він працював виконавчим продюсером.

Євген став її продюсером та зайнявся просуванням. На момент зустрічі Кароль мав непростий період у житті — вона посварилася і зі скандалом розійшлася з колишнім продюсером, тому мала проблеми. Огірка єдиного зірка наважилася впустити ближче, ніж решту, і не помилилася.

Весілля пара зіграла у 2008.

Тіна Кароль у дорогій сукні
Тіна Кароль у дорогій сукні

Сюжет цієї історії кохання вже всім відомий — 2013 року жіноче щастя артистки з тріском обрушилося, коли її чоловіка не стало через онкологію.

З того часу зірка мільйонів, що вже відбулася, замкнулася в собі, переживала цю трагедію тільки з найріднішими, а пізніше рятувалася творчістю, адже так навчав її покійний чоловік.

Але час лікує. І тому у 2019 році Кароль викрили у романі зі співаком Даном Баланом.

Проте офіційного підтвердження ця інформація не знайшла. А як ви вважаєте, Тіна Кароль справді досі самотня, бо не змогла нікого полюбити після втрати чоловіка, чи вона просто приховує свій роман?

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.