Дружина Кошового знову одягла білу сукню: злилися в гарячому поцілунку

Ксенія та Євген Кошеві опублікували спільне фото на мальовничому березі океану.

Радісні особи Ксенії та Євгенії відбиті на тлі океану, де зараз відпочиває подружня пара. Ця відпустка зовсім не дивна, адже зірки у січні-лютому завжди прямують для відпочинку за кордон, адже на Новий рік добре попрацювали за підвищений гонорар.

“Я так хочу, щоб ці моменти не закінчувалися”, – написала Ксенія Кошова, опублікувавши дані знімки на своїй сторінці в Інстаграм-акаунті.

“Наші неймовірно красиві закохані Кошові”, – сказано на сторінці Кварталу 95 в Інстаграм-акаунті.

  • Ось що шанувальники пишуть у коментарях до фотографій:
  • Пора вже схуднути, це стосується Жені
  • не факт, що такий вид може влаштовувати його дружину. Може проблеми у Жені зі здоров’ям, а може йому все одно…
  • У лисого скоро морда трісне.

Зазначимо, що Ксенія та Євген разом уже багато років. Влітку 2007 року 24-річний Євген одружився з Ксенією, танцівницею балету Олени Коляденко “Фрідом”. У січні 2008-го у подружжя народилася донька Варвара, брала участь у передачі “Розсміши коміка. Діти” у 2016 році, виграла 20 000 грн. У вересні 2014 року у Євгена Кошового народилася друга донька – Серафима.

Зараз старша дочка Кошового Варвара часто дає інтерв’ю, знімається в серіалах українського виробництва, і, зважаючи на все, вирішила піти стопами батька — пов’язати своє життя з шоу-бізнесом.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.