Грайлива Тіна Кароль у міні-спідниці та колготках виконала легендарну “Шиншиллу”

На одній із фан-сторінок Тіни Кароль з'явилася публікація – відеоролик – уривок зйомки з одного з її нещодавніх концертів.

На відео, яке було очевидно зняте одним із глядачів концерту, який знаходився в першому ряду біля сцени, видно, що Кароль жваво витанцьовує в короткій спідниці. На співачці одягнені чорні колготи та коротка сукня. Довжина її спідниці дозволяє відкрити деякі непристойні місця під час дуже жвавих рухів, проте на відео нічого зайвого не видно.

Шанувальники слухають, як Тіна Кароль виконує свою стару композицію “Шиншилла”. Ця пісня дозволила Тіні Кароль кілька місяців, а то й років займати перші місця в українських та зарубіжних хіт-парадах ще на самому старті її кар’єри.

Враховуючи те, що Кароль має дуже багато пісень, які вже встигли стати легендарними, вона регулярно виконує їх на своїх концертах упереміш із новими композиціями, які теж напевно запам’ятаються її слухачам на довгі роки.

Незважаючи на те, що Кароль дуже люблять, у коментарях до цього відео її розкритикували та сказали, що танці – це не її сильна сторона. Ось що пишуть про Кароль у коментарях до публікації її ж фан-акаунта:

  • Жах хіба ЦЕ спів хто її слухає одні мололітки
  • І щоб годувати собі та сина, треба більше працювати. Шоу дешеві(((
  • Ти що не бачиш? Танці це не твоє.Можливо треба більше працювати,для гарного результату.А зараз це смішно…
  • У трансі.. Ще один сум талантів.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.