Поліна Гагаріна до та після схуднення: зменшилася у кілька разів

Зірки, особливо жінки, весь час перебувають у гонитві не лише за новими творчими вершинами, а й за ідеальним тілом. Адже виходити на сцену треба упевнено.

Практично всі сучасні відомі жінки боролися чи продовжують боротися із зайвою вагою. Одні проводять день і ніч у спортивних залах, і відмовляються від усієї смачної, але шкідливої їжі, інші навіть наважилися лягти під ніж пластичних хірургів, щоб отримати заповітну осину талію.

Однією з них є співачка Поліна Гагаріна.

Якщо ви стежите за її творчістю відносно недавно, то, напевно, для вас буде дивно побачити її круглолицею. Тим не менш, на самому старті її зіркової кар’єри постаті Поліни було не позаздрити.

Поліна Гагаріна – фото до та після схуднення

Поліна Гагаріна до та після схуднення
Поліна Гагаріна до та після схуднення
Поліна Гагаріна до та після схуднення
Поліна Гагаріна до та після схуднення

На кардинальні зміни у своїй зовнішності вирішуються не лише літні зірки, а й молоді. Наприклад, муза Костянтина Меладзе, співачка Поліна Гагаріна на початку свого зіркового шляху теж була пишненькою. Але зараз вона — сама худорлявість.

“Можливо, вона зробила резекцію шлунку. Можливо, їй поставили балон у шлунок. Але, можливо, це просто сила волі”,

– так прокоментувати зміну зовнішності Поліни Гагаріної експерт у сфері пластичної хірургії Сергій Дербак. Свій коментар він дав у сюжеті Телеканалу Лайва.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.