Як виглядала до схуднення Анфіса Чехова і як зараз?

Телеведуча Анфіса Чехова відома багатьом по одному з найбільш обговорюваних та відвертих шоу на ТБ. На даний момент шоу вже не випускають, але Анфісі воно забезпечило популярність на все життя.

Ведуча однією з найпопулярніших програм для чоловіків Анфіса Чехова на початку своєї кар’єри була володаркою пишних форм і досить солідного погруддя.

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Проте схуднення повністю змінило артистку до невпізнання. Інтернет пам’ятає фото Чехової у вазі 90 кг за зростанням 1,60. Вона схудла на понад 20 кілограмів, і зараз підтримує свою струнку форму. У чому ж секрет? Анфіса каже – не виснажувала себе дієтами. Просто перестала любити ті продукти, які корисні для організму. Каже, відмовилася від м’яса, цукру та хліба.

“Можливо, і Анфіса Чехова у низці пацієнток баріатричної хірургії. Можливо, їй зробили ендоскопічне ушивання шлунку, або резекцію шлунку” – каже пластичний хірург Сергій Дербак у коментарі Ютуб-каналу Лайва.

Як Анфіса Чехова схудла за 2 місяці на 25 кг? Секрет головної красуні країни

Раніше в нашому сюжеті на Ютуб-каналі Одна хвилина ми постаралися розкрити всі секрети легендарної телеведучої Анфіси Чехової і розповіли, як їй вдалося скинути майже три десятки кг за такий короткий період. Чи була там пластика? Дивіться докладніше у нашому відео, і не забудьте підписатися на канал, щоб не пропустити нічого важливого та цікавого.

А ось як виглядає Анфіса Чехова після схуднення

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.