Відшив як дівчинку: Валюха зі Сватів зізналася, що була закохана в одруженого “Івана Будько”

Тетяна Кравченко та Федір Добронравов багато років грали подружжя Будько у знаменитому серіалі "Свати".

Артистам навіть приписували роман. І, як стало відомо, шанувальники були близькі до правди.

Тетяна Кравченко розповіла про свій справжній характер
Тетяна Кравченко розповіла про свій справжній характер

Сама Валюха зі Сватів зізналася, що під час зйомок вони із серіальним Будько були такі близькі, що вона не змогла встояти — закохалася по вуха. Але Добронравов у цій ситуації вчинив гідно. Як Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху зі Сватів, живе зараз, у яких стосунках вона з Федором Добронравовим, і як пережила нерозділене кохання до Івана Будько?

Іван Будько відшив Валюху у реальному житті
Іван Будько відшив Валюху у реальному житті

Тетяна Кравченко стала відомою завдяки своїй ролі Валюхи із серіалу “Свати”. Валентина Петрівна Будько зізналася — весь час намагалася розвиватися у кар’єрному напрямку, проте тісне спілкування з колегою на знімальному майданчику пробудило в ній романтичні почуття. Вони були дуже сильними, і жінка не змогла мовчати і зізналася в них актору.

Проте Федір уже давно одружений та щасливий у шлюбі. Дружину Федора Добронравова звуть Ірина. Вона далека від світу мистецтва та кіно. Ірина – прекрасна мати та хранителька домашнього вогнища, вона підтримує свого чоловіка у всіх починаннях та захоплюється його акторським талантом.

Федір Добронравов у фільмі Форс-Мажор
Федір Добронравов у фільмі Форс-Мажор

Кравченко каже, що вперше у неї виникли почуття, коли вони знімали третій сезон серіалу.

Звичайно, публіці цікава відповідь на таке запитання — як Тетяна Кравченко, доросла жінка, змогла закохатися як дівчисько в одружену людину? Проте відповідь проста – у неї в житті взагалі не було чоловіка.

Тетяна Кравченко та в образі своєї Валюхи показує риси сильної жінки, яка у стосунках перетягує ковдри на себе. Саме таке простежувалося й у реальному житті. Саме тому, що вона й зауважила Федора Добронравова — бо він для неї був цікавим, пов’язаним із творчістю, ще й досить сильна особистість.

Тим не менш, Добронравову вдалося “устаканити” дані пориви романтичних почуттів Тетяни, і вони змогли далі продовжувати співпрацю. Тому особисті почуття наполегливої Валентини зовсім не стали перешкодою для того, щоб продовжити співпрацю над проектом.

Таким чином глядачі побачили на телеекранах цілих сім сезонів серіалу “Свати”.

До речі, навіть в останньому, сьомому сезоні Федір та Тетяна зіграли закохану пару, яка у шлюбі вже багато років. А за сюжетом творці перенеслися за часів їх молодості, і показали, як зароджувалися їхні стосунки. Молодого Івана Будько зіграв син Федора Добронравова Віктор, а Валюху зіграла актриса Дарина Рибак.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.